X Lossless Decoder

X Lossless Decoder 20110611

Lossless audiobestanden rippen, afspelen en converteren

VOOR

  • Ondersteunt belangrijke lossless formaten
  • 3-in-1 ripper, converter en player

TEGEN

  • Player erg beperkt
  • Geen hulp voor beginners

Uitmuntend
8

De gratis applicatie X Lossless Decoder is een ripper, player en converter voor 'lossless' audio. Dit zijn formaten (bijvoorbeeld .flac, .ape en .m4a) die absoluut geen kwaliteitsverlies tonen ten opzichte van de originele opname.

X Lossless Decoder biedt 3 hoofdfuncties. Ten eerste 'rip' je met het programma cd's, oftewel: je zet de inhoud van een schijfje op je Mac. De uitvoer is van uitstekende kwaliteit, omdat het lossless formaten betreft. X Lossless Decoder functioneert ook als een muziekspeler voor deze formaten. Een net geripte cd speel je dus bijvoorbeeld meteen af met het programma. Bovendien zet je met X Lossless Decoder bestanden om naar andere formaten. Zo converteer je van flac naar ape, maar ook naar 'slechtere' formaten als wav of mp3.

X Lossless Decoder is een efficiënte ripper en converter. Let wel: de menu's bevatten redelijk wat moeilijke termen. Ben je een geavanceerde audiotechneut, dan is X Lossless Decoder een zeer handige tool. Heb je wat minder ervaring, dan moet je even doorbijten want uitgebreide handleidingen krijg je er niet bij.

X Lossless Decoder is een nuttige applicatie als je wel eens met lossless audio formaten werkt. Wij missen hulp voor beginners, maar de geavanceerde gebruiker komt aan zijn trekken.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
X Lossless Decoder

Download

X Lossless Decoder 20110611

Beoordelingen about X Lossless Decoder